Sia savaite turejau progos paragauti 'natto', tai dar vienas sojos produktas, išrastas ir megstamas Japonu virtuvėje. Gaminant sojos pupeles yra isverdamos ir maisomos su specialiu raugu, o tada fermentuojamos. Tada pupeles pagamina daug gleiviu, atsiranda specifinis kvapas ir konsistencija. Japonijoje – tai populiariausias pusryciu maistas, dažniausiai valgomas ismaisius su soju padazu ir uzdejuos ant ryziu. Pries valgant 'natto' gerai ismaisomas, taip atsiranda dar daugiau gleiviu.
Nors as ir megstu isragauti naujus patiekalus, pastarasis nepasirode labai gardus mano skoniui.
galite paziurti, kaip tatai atrodo ;)
Nors as ir megstu isragauti naujus patiekalus, pastarasis nepasirode labai gardus mano skoniui.
galite paziurti, kaip tatai atrodo ;)
2 komentarai:
Kažkaip neįtikina manęs toks maistas :)
pupeles su momentu :)
is sojos pupeliu, kaip ir is naftos, turbut viska galima daryti...
Rašyti komentarą